Respublikinė užsienio kalbų metodinė diena

Respublikinė užsienio kalbų metodinė diena

Vykdydami kokybės krepšelio veiklas, užsienio kalbų mokytojai lapkričio 5 dieną organizavo respublikinę metodinę dieną „Sėkmingas užsienio kalbų mokymas(is) – iššūkiai, galimybės ir gerosios patirtys“, skirtą užsienio kalbų mokytojams. Konferencijos metu „Šviesos“ leidyklos atstovai pristatė naujausius savo leidinius, o Vilniaus „Šiaurės Licėjaus“ mokytojas Ignas Žilinskas, bendradarbiaujantis su šia leidykla, įkvėpė mokytojus paskaita „Laimingas mokytojas – motyvuotas mokinys“.

Antrojoje metodinės dienos dalyje užsienio kalbų mokytojai skaitė pranešimus, dalijosi gerąja darbo patirtimi, pristatė savo mėgstamiausius darbo metodus. Renginyje dalyvavo ne tik mūsų rajono mokytojai, bet ir svečiai iš Radviliškio bei Jurbarko rajonų. Veiklos vyko naujai įrengtoje hibridinėje klasėje tam, kad ir kontaktu dirbantys, ir per nuotolį prisijungę konferencijos dalyviai galėtų sėkmingai vykdyti suplanuotas veiklas.

Džiugu, kad mūsų rajono mokytojai bei svečiai noriai dalijasi naudinga patirtimi, kaip kūrybiškai, įdomiai ir inovatyviai organizuoti užsienio kalbų pamokas, skatinančias mokinių motyvaciją, pažangą, kūrybiškumą bei asmeninę sėkmę.

Užsienio kalbų mokytojos Reda Mėlinienė, Lida Baltrušaitienė, Virginija Bartkienė

Ankstesnis straipsnisEksperimentas. Vandens telkinio ekosistemos tyrimas.
Sekantis straipsnisDidelių darbų sėkmė dažnai priklauso nuo mažų smulkmenų