Konkursas „Įgyk įgūdžių su Bosch“

Konkursas „Įgyk įgūdžių su Bosch“

Norėdama didinti mokinių susidomėjimą amatininko profesija, supažindinti mokinius su naujausiomis technologijomis bei suteikti praktinę paramą (dizaino ir) technologijų programas įgyvendinančioms Lietuvos mokykloms, „Bosch Lietuva“ pirmą kartą organizavo konkursą ugdymo įstaigoms „Įgyk įgūdžių suBosch“.

Konkursas vyko trijų kategorijų – bendrojo ugdymo, specialiojo ugdymo ir profesinio mokymo – įstaigose. Kiekvienos kategorijos laimėtojui buvo suteikta galimybė įsigyti „Bosch“ elektrinių prietaisų už 1000 Eur ir naudojantis jais užtikrinti veiksmingesnį ir saugesnį darbą, įgyvendinant naujus projektus.

Konkurso paraiškas vertino ir nugalėtojus išrinko konkurso vertinimo komisija. Taip pat buvo organizuojamas viešas balsavimas „Bosch Lietuva“ Facebook paskyroje.

Konkursui buvo pateikta gimnazijos paraiška. Susumavus konkurso vertinimo komisijos balsus ir „Bosch Lietuva“ Facebook paskyroje surinktų patiktukų skaičių, gimnazija tapo nugalėtoja bendrojo ugdymo įstaigų grupėje.

Džiugu, kad prizas jau pasiekė gimnaziją. Mokiniai gali naudotis įsigytais įrankiais.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Irena Griškienė

Ankstesnis straipsnisINFORMACIJA DĖL UGDYMO PROCESO KOREGAVIMO RASEINIŲ R. NEMAKŠČIŲ MARTYNO MAŽVYDO GIMNAZIJOS III G KLASĖS MOKINIAMS
Sekantis straipsnis„Swedbank“ Finansų laboratorijos pamoka trečiokams