Žemė – mūsų namai

Žemė – mūsų namai

Kovo 28 d. gimnazijoje vyko kultūrinė pažintinė veikla, skirta pažymėti tarptautinę Žemės dieną. Dalyvavo 5–8 kl. ir I–II g. kl. mokiniai. Per 3 pamoką mokiniai rinkosi į gimnazijos aktų salę, kurioje vyko mokinių projektinių veiklų pristatymas, tyrinėjome Saulės sistemą. Po to įvyko viktorina, kurioje dalyvavo 6 mišrios komandos. Kiekviena komanda turėjo prisistatyti, sugalvoti pavadinimą ir atlikti užduotis apie pavasario pranašus, paukščius ir įminti mįsles apie gamtą. Vertino komandas komisija, kuriai vadovavo Raseinių savivaldybės visuomeninės sveikatos biuro specialistė Giedrė Vaidotienė. Ji įsteigė prizus tris pirmas vietas laimėjusioms komandoms.

Gimnazijos direktorė Dalia Mačiulaitienė pasidžiaugė išradingais mokiniais, mylinčiaus ir tausojančiais gamtą ir pristatė prizus, kuriuos iškovojo gimnazijos komanda, dalyvavusi nacionaliniame konkurse „Mano psaulis – darniai Lietuvai“.

Ačiū gamtos mokslų mokytojoms Raselei Gestautienei, Rūtai Dambrauskaitei ir Daliai Venckuvienei už užduočių parengimą ir pavaduotojai Irenai Griškienei už veiklų inicijavimą ir organizavimą.

Ankstesnis straipsnisTeatro diena
Sekantis straipsnisPažinkime Lietuvą skaičiuose