Su Mamyte ir Tėčiu, mums labai labai smagu!

Su Mamyte ir Tėčiu, mums labai labai smagu!

Gegužė – pats nuostabiausias pavasario mėnuo, dovanojantis ne tik spalvingiausius gėlių žiedus, įmantriausias paukščių melodijas, švelnų vėjelio dvelksmą, bet ir kviečiantis atsigręžti į šeimą, nes ji – visa ko pradžia. Būtent šeimoje išmokstame šypsotis, rūpintis ir gerbti vieni kitus. Šeima – tai mažas pasaulis, sukurtas meilės.

Gegužės 11 dieną pradinių klasių mokinių seneliai, mamos ir tėčiai, broliai ir sesės skubėjo į šventinį renginį, skirtą Šeimos dienai. Gimnazijos salėje jų laukė pasipuošę, rimti ir susikaupę šventės organizatoriai ir atlikėjai. Pasirodymas buvo jaudinantis ir nuoširdus. Vaikai stengėsi kuo geriau padainuoti, nesupainioti šokio žingsnelių ar eilėraščio žodžių. Gimnazijos direktorės pavaduotoja Evelina Jarušauskienė perdavė administracijos sveikinimus, pasidžiaugė renginio atlikėjais, dėkojo mokiniams už džiugias renginio akimirkas, tėvams už bendradarbiavimą, mokytojams už nuoširdų darbą ruošiant šventę. Už visokeriopą pagalbą rengiant šventę esame be galo dėkingi muzikos mokytojai Vaidai.

Nuskambėjus baigiamosios dainos akordui, artimieji didžiavosi savo vaikais, džiaugėsi jų pačių rankelėmis pagamintais sveikinimo atvirukais, o šventės dalyvių švytinčios akys, gera nuotaika bylojo apie tai, kaip reikalingi renginiai, suburiantys šeimą.

Pradinių klasių mokytoja Milda Grinevičienė

Ankstesnis straipsnisEuropos egzaminas
Sekantis straipsnisEilėraščių konkursas