Dvidešimt bendrystės akimirkų Martyno Mažvydo akrostiche

Dvidešimt bendrystės akimirkų Martyno Mažvydo akrostiche

Bendrystė - neįkainojama dovana, kurią galime vienas kitam įteikti.

Jau 20 – tą kartą tariame ačiū už šiltą bendravimą visų penkių Lietuvos Martyno Mažvydo vardo mokyklų kolektyvams: Tauragės, Kauno, Klaipėdos, Vilniaus ir Nemakščių mažvydiečiams, už dalijimąsi gerąja patirtimi, idėjomis, puoselėjant nenutrūkstamą tradiciją, suvažiuoti iš gražiausių Lietuvos vietų į mažvydiečių sambūrį.

„Dvidešimt bendrystės akimirkų Martyno Mažvydo akrostiche“ susitikimo ir namų darbų tema puikiai atskleidė visų mokyklų kolektyvų kūrybinias galias, sudarė galimybę pasidžiaugti laimėjimais, skleisti gerąją Martyno Mažvydo žinią ir prisiminti, kad mūsų draugystę vienija net 4 bendri leidiniai.

Tikslo praturtinti savo patirtį skatinami, visų penkių mokyklų mažvydiečiai aplankė Raseinių miestą ir nuostabaus gido Arno Zmitros istorijų įkvėpti susikūrė gražuolės Magdės įvaizdį. Maža to, sunku net patikėti, Raseinių Magdę puotoje sutiko, kartu dainavo ir jos skanėstų ragavo. Maloniai nustebinti dalyviai reflektuodami pasidžiaugė patirtais įspūdžiais ir sambūrio tąsa jau kitais metais pas kauniečius.

Projekto „Mes – Mažvydiečiai“ idėja pakviesti visų bendravardžių mokyklų vadovus, mokytojus bei moksleivius 2002 m. metais gimė kauniečiams.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ineta Stankuvienė

Ankstesnis straipsnisDubysos regioniniame parke
Sekantis straipsnisPenktokų edukacinė išvyka