Sulaukėme padėkų ir prizų iš Nacionalinės teisės žinių olimpiados organizatorių

Sulaukėme padėkų ir prizų iš Nacionalinės teisės žinių olimpiados organizatorių

Nacionalinė teisės žinių olimpiada, skirta pasitikrinti teisės žinias, suprasti ir atrasti, kaip teisė įgalina jaunus žmones tvarkyti savo gyvenimą ir atverti ateities galimybes. Pirmajame olimpiados etape dalyvavo 29 mūsų gimnazijos, 6-8 ir I-II g klasių, mokiniai, iš kurių trys mokiniai: Rimas, Kamilė ir Emilijus pateko į finalą. Rūpestingų tėvelių pastangomis mokiniai vyko į Vilnių ir Mykolo Riomerio universitete įveikė sudėtingus finalinius klausimus. Šį kartą fortūna nusišypsojo Kamilei – patekusiai į geriausiųjų dešimtuką ir apdovanotai rėmėjų prizais!

Džiaugiamės mūsų gimnazijos mokinių pasiekimais ir sveikiname Kamilę!

Beveik dešimtmetį vykstanti Teisės žinių olimpiada kasmet pritraukia daug dalyvių. Pirmame ture šiemet dalyvauti Nacionalinėje teisės žinių olimpiadoje registravosi per 2580 moksleivių iš daugiau kaip 100 Lietuvos mokyklų ir gimnazijų, iš jų 437 geriausiai I etape pasirodę moksleiviai buvo pakviesti dalyvauti finaliniame olimpiados etape.

Dalyvavimas mokiniams padėjo gilinti teisines žinias, ugdyti teisinį sąmoningumą, o įgytos žinios bus naudingos ateityje.

Istorijos ir pilietiškumo pagrindų mokytoja Ineta Stankuvienė

Ankstesnis straipsnisPaminėta Gedulo ir vilties diena
Sekantis straipsnisINTEGRUOTŲ VEIKLŲ DIENA