Pasaulinei Mokytojų dienai – „Kelionė su Mažuoju princu“

Pasaulinei Mokytojų dienai – „Kelionė su Mažuoju princu“

„Mokytojai turi kantrybės. Kiekvienam iš mūsų, jie skiria dalelę savęs, dalį savo laiko, dėmesio ir supratimo. Jie supranta, kad kiekvienas mokinys yra kitoks, bet jie tiki, kad visi galime pražysti. Jie nepasiduoda...”

Mokytojai – ateities kūrėjai, augina ir moko būsimus gydytojus, psichologus, inžinierius ir kitus specialistus. Mokytojas – daugiau nei profesija, tai pašaukimas ir gyvenimo būdas. Kaip svarbu turėti mokytoją...

Spalio 4 d. rytą NMMG mokinių taryba, pasitelkiant Antuano de Sent Egziuperi alegorinės pasakos motyvus, visus pedagogus pakvietė pasinerti į vienos pamokos nuotykį – „Kelionę su Mažuoju princu”. Šventės vedantieji, Mažasis princas ir Rožė, dėkojo mokytojams už rūpestį visais mokykloje esančiais mokiniais kaip besiskleidžiančiais žiedais, kuriems reikia meilės, šviesos, apsaugos nuo vėjų ir audrų. Ačiū tarėme už mokytojų gebėjimą atverti kelius į nepažintas planetas, auginti svajones ir šviesti bei padrąsinti ieškant savojo kelio.

Dar kartą sveikiname visus Mokytojus su jūsų profesine švente! Nesustokite laistyti mūsų žiedų, būkite kantrūs ir ištvermingi. Dėkojame už jūsų profesionalumą ir gėrį!

Dėkojame Majui – už gitaros akordais sukurtą jaukią atmosferą, Eglei – už tobulą dainos skambesį, pradinių klasių mokiniams – už nuostabų pasirodymą ir mokyklos vyriausiems – dvyliktokams, už sklandų ugdymo proceso užtikrinimą bei padovanotą muzikinį kūrinį.

NMMG mokinių prezidentė Barbora Šaltytė

Pasaulinei Mokytojų dienai – „Kelionė su Mažuoju princu“
Ankstesnis straipsnisSveikatiada 2024
Sekantis straipsnis„Sveikų užkandžių“ pamokėlė